solskyddsfilm fönster hus Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

  • vattenburen golvvärme träbjälklag med klinker
  • antagningspoäng tekniskt basår chalmers
  • ont i ena bröstet ammar
  • sovrum inspiration mörkt
  • sår hoven tunge
  • borgerligt bröllop kostnad

Barnläkaren Johan Cosmo.

sår skenben häst Barnläkaren Johan Cosmo.

minne av judiska påsken

ekonomiskt bistånd stockholm riktlinjer Klart med ny sjukhuschef i Kristianstad

skönhetsfällan sverige säsong 3 Efter en långdragen och bitvis infekterad rekryteringsprocess blev det i dag klart att barnläkaren Johan Cosmo blir sjukhuschef för Centralsjukhuset i Kristianstad, CSK. Igen.

Annons:

indisk lammgryta långkok Senast hann Johan Cosmo vara sjukhuschef på CKS i fyra månader innan tjänsten försvann vid en omorganisation 2013. Nu ser han fram emot att bli det igen.

finland karta städer – CSK är ett så himla fint sjukhus, där bedrivs så mycket bra vård och där finns så många duktiga medarbetare. Jag kände att jag ville bidra med mitt ledarskap och mina erfarenheter, säger han i ett pressmeddelande från Region Skåne.

positiva ord på bokstaven i Processen att hitta en sjukhuschef för CSK har inte varit enkel. När regiondirektören förra året i december beslutade att återigen tillsätta sjukhusdirektörer på sex av Region Skånes sjukhus, var allt klart på fem av sjukhusen redan i mars. Men på CSK stryka på tyg.

jag förstod det på engelska Arbetsgivarens kandidat var sjuksköterska och hade tidigare varit divisionschef. Stora delar av läkarkåren motsatte sig valet och sa sig bland annat sakna förtroende för en chef som utan medicinsk kompetens. Den tilltänkta sjukhuschefen återtog då sin ansökan och rekryteringsprocessen startades om.

kärlek vid första ögonkastet lyrics Johan Cosmo jobbar halvtid som ordförande i Region Skånes cancerråd och halvtid som barnläkare på CSK. Han ser positivt på att sjukhuschefstjänsten återinförs.

tvillingarnas stjärntecken på himlen – Jag tror att det är jättebra med en chef som är på plats, någon som syns i huset och som man möter i hissen. Det är i linje med hur jag vill vara som chef: närvarande, tydlig, ärlig och empatisk.

Relaterat material

smördegspaj med fetaost Kommentarer

Jag är ingen robot:   rainer bolm båstad 4 + laptopfodral 13 läder 7 =   (ange summan i fältet)
Jag godkänner för artikelkommentarer Dagens Medicins bilder på söta hundar