telenor butik södertälje Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

  • vakna till på engelska
  • frivillig skattskyldighet för konstnärlig verksamhet
  • barns utveckling 1 år 4 månader
  • vad stämmer avseende vygotskijs inlärningsteori
  • ostindiefararen förliste göteborg
  • platschef förskola lön

marsvin säljes umeå Intresset att etablera sig i Sörmland svalnar hos nätaktörer

södra sidan sebbe lyrics Sedan SKL kom ut med en rekommendation om en patientavgift för digital vård på minst 100 kronor, har intresset att etablera sig i det avgiftsfria Landstinget Sörmland minskat hos digitala vårdaktörer. 

Annons:
Mats Henningsson
Bild: Privat

ligger i sängen och kan inte sova Rekommendationen från Sveriges Kommuner och Landsting har sitt ursprung i att Vingåker Vårdcentral, som ägs av den digitala läkartjänsten Doktor.se, kunnat erbjuda sina patienter avgiftsfri vård. Detta samtidigt som patientens hemlandsting fått betala notan.

vattenfilter mot grönt hår När Sörmlands landstingsfullmäktige tillträdde innan sommaren röstade också majoriteten för att delvis rätta sig efter SKL:s rekommendation, som ska garantera konkurrensneutralitet. Men den fria digitala patientavgiften ska fortsatt gälla för listade personer, säger förslaget.

vad heter jag längtar på engelska Den politiska hållpunkten verkar ändå ha avskräckt digitala vårdaktörer, trots att personer som inte bor i Sörmland kan lista sig inom landstinget.

pressbyrån centralstationen lund – Det är flera aktörer som har olika digitala lösningar som har sökt tillstånd för att etablera sig här men det har inte skett, och det har väl att göra med SKL:s beslut, säger Mats Henningsson, samordnare i Landstinget Sörmland.

svänghjul passat 2008 Beslutet om att följa SKL:s rekommendationer i Landstinget Sörmland har bordlagts sedan M, SD och det regionala partiet Vård för pengarna begärt återremiss. Beslut väntas tas efter sommaren.

Relaterat material

bästa restaurangerna i stockholms skärgård Kommentarer

Jag är ingen robot:   antagningsstatistik läkare norge 2 + emotionellt instabil personlighetsstörning dsm iv 6 =   (ange summan i fältet)
Jag godkänner för artikelkommentarer Dagens Medicins grymlings mitt bästa för dig lyrics